STIGAO BROJ 219: Novi TopSpeed magazin u prodaji!

Iako je februar obično mesec u kojem ima relativno malo automobilskih novosti, TopSpeed magazin vam donosi pregršt interesantnog sadržaja, uključujući i ultra-ekskluzivne testove nekih od najpoželjnijih modela na tržištu

Februarski broj je stigao i u njemu, uz uobičajene novitete svetske automobilske industrije, donosimo prve utiske sa vožnje dva ultra-aktuelna modela - Maserati MC20 i Honda Civic Type R.

Na specijalnom testu imali smo automobilsku budućnost - najnapredniji Mercedes-Benz S-klase, a na stazi smo isprobali Toyota GR Yaris.

Kroz blato i vodu prošli smo sa CanAm Maverick X3 X RC Turbo RR, pobednikom Dakar relija u klasi Side by Side.

Na uporednom testu našla su se dva "trkača" iz "kompakt" klase - Ford Focus ST i Renault Megane R.S. Trophy

Nismo zaboravili ni one, sasvim "obične" automobile, jer tu je test Dacia Sandero Stepway.

Kako izgleda odgovor automobilske industrije na kompjuterski izazov saznajte u rubrici tehnika, kao i to šta nam je donelo proteklih 136 godina u istoriji automobilizma.

Classic Test ovoga puta podrazumeva vožnju ulicama Milana rariteta kao što je Ferrari Testarossa. Istovremeno, podsećamo na jubilej - 80 godina marke Jeep.

Modni editorijal snimili smo u krajnje neobičnom ambijentu VIANOR vulkanizerskog servisa uz najaktuelniju ponudu kompanije NSport.

U rubrici Lifestyle predstavili smo ručni sat Chronomat B01 Bentley Edition, nastao saradnjom renomirane kuće Breitiling i poznate automobilske marke.

Moto Test je provera šta može nova MVAgusta Superveloce 800, a Retro Mod predstavlja podsećanje na buggy SCG Boot koji je vozio Steve McQueen. Kroz brojeve analiziramo proteklu sezonu F1 i Dakar Rally.

Zato, budite uz novi TopSpeed magazin i saznajte ono što ćete teško pronaći na Internetu!

TopSpeed Team