NOVI BROJ U PRODAJI: TopSpeed magazin 206 na kioscima!

U novembarskom izdanju najbržeg magazina ekskluzivno smo testirali novi BMW X6 M50i, Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupe, Jaguar i-Pace, a tu su i detaljna objašnjenja novih F1 pravila

Novembarski TopSpeed magazina stigao je na kioske, a u njemu vas očekuje ekskluzivan i raznovrstan sadržaj sa aktuelnostima iz sveta automobila, lajfstajla, Formule 1, nautike...

Novi broj otvaramo ekskluzivnim testom treće generacije najvećeg BMW-ovog SAC (Sports Activiti Coupe) modela. Reč je o najsnažnijoj verziji X6 xDrive M50i, koji raspolaže sa impresivnih 530 KS, a mi smo ga testirali kao jedini predstavnici medija iz Srbije na međunarodnoj prezentaciji u Nemačkoj.

Ipak, to nije najekskluzivniji automobil koji smo vozili u ovom broju jer smo pripremili i test Mercedesovog velikog kupea sa četvoro vrata i to u najsnažnijem izdanju. Proverili smo kako se na stazi pokazao AMG GT 63 S 4-Door Coupe 4MATIC+ sa aerodinamičkim paketom i karbon-keramičkim kočnicama, koji ispod duge haube krije pravi „vulkan” – V8 4.0 biturbo agregat od 639 KS i 900 Nm.

Među testovima se izdvaja i Jaguar i-Pace, ne toliko po snazi, koliko zbog činjenice da je reč o prvom električnom automobilu eminentnog britanskog proizvođača i ujedno prvom električnom automobilu koji je stigao u našu redakciju na višednevni test. Kako se pune baterije, koliko se kilometara može proći u realnim uslovima vožnje, kakva mu je vozna dinamika? Dobićete odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja vezano za ovaj specifični krososver koji se okitio titulom Automobila godine u Evropi za 2019. godinu.

Tu su još neki testovi automobila koji su tek pristigli na naše tržište, kao što je nova generacija Volvoa S60, ali i onih koji tek treba da se pojave kod nas, kao što su nove generacije modela – Peugeot 208, Renault Captur i SsangYong Korando.

Saznaćete i sve novine koje donosi VW Golf osme generacije, najprodavaniji i svakako najuticajniji model u C segmentu, koji mnogi smatraju za merilo vrednosti u kompaktnoj klasi. Detaljan prikaz Golfa VIII dajemo u rubrici Promo, a takođe predstavljamo i dva noviteta iz kuće Ferrari.

A pored naših stalnih lifestyle rubrika o gedžetima, časovnicima i najnovijim dostignućima iz sveta nautike, tu je i priča o čuvenom sukobu na relaciji Ferrari – Ford iz ’60-ih godina prošlog veka, koja je ponovo ekranizovana i ove nedelje počinje da se prikazuje u našim bioskopima. Mi vam najnoviji filmski hit „Le Man ‘66: Slavna 24 sata“ približavamo kroz ekskluzivni intervju sa sinovima vozača i još nekim akterima koji su učestvovali u snimanju ovog filma.

Naravno, nismo zanemarili ni sport, odnosno Formulu 1. Ovoga puta smo pripremili detaljna objašnjenja novih sportskih, tehničkih i finansijskih pravila, koja donose najveće izmene u F1 još od 1950. godine!

Budite uvek uz TopSpeed - najbrži magazin u Srbiji, a i šire!

Na TopSpeed magazin se možete pretplatiti OVDE.

Ne zaboravite da na sledećim linkovima možete preuzeti i našu besplatnu aplikaciju, bilo da posedujete mobilni uređaj sa Android ili iOS operativnim sistemom.

Zato, pratite nas redovno, jer je instalacija besplatne TopSpeed aplikacije veoma jednostavna.

TopSpeed Team

.